Sponsor cykelløb i Sjølund

 Sponsor cykelløb i Sjølund

5 år efter og på samme dag og dato – Søndag den 23. september 2012 blev cykelløb nr. 3 – et fantastisk sponsorcykelløb i Sjølund afviklet.

Rigtig mange af byens borgere (børn, unge og ældre) var mødt op på Ludvigspladsen, det lille torv i hjertet af Sjølund, for at heppe på deres favorit – og de fik hvad de kom efter. Succesen skyldtes i høj grad, at cykelrytterne forud for cykelløbet havde lagt sig i tøjlerne ved meget ihærdigt at skaffe sponsorer og dermed gode sponsorkroner til Sjølunds forhåbentligt snart kommende hal.

Cykelrytterne satte i gang til en opvarmningsrunde i bedste Tour De ”France” stil, med ledsager biler, motorcykel og Tour de Sjølund djævlen. Præcis kl. 1200 blev cykelløbet startet og et fantastisk cykelløb var i gang. Speakeren – Whisky Olsen kunne løbende berette forskellige historier om de forbipasserende cykelryttere – eksempelvis kunne det nævnes, at Jesper – brugsuddeleren vel nok havde de stærkeste og flotteste cykelben man havde set i mands minde… men det passer jo ikke!

De 27 cykelryttere gav ALT, hvad de havde i sig i sagens gode tjeneste.  Tilsammen cyklede de 460 omgange á 1,8 Km, hvilket blev til 828 Km i alt på blot 1 time. Se video af cykelløbet under faneblad – video klip eller tryk her.

Den bedste cykelrytter var Jakob Berg der i alt kørte 23 omgange. Derudover deltog Bormester Jørn Pedersen og andre lokalpolitikkere i cykelløbet for at vise deres opbakning til projektet eftersom det forventeligt bliver Kolding kommune der bygger og drifter hallen.

 I alt blev der skrevet 374 kontrakter som sammenlagt gav et beløb på 326.000 kr. Dette beløb sammenholdt med det allerede indsamlede gør at Sjølund nu kan stille med 687.500 kr. til en hal, som byens borgere, omegnsbyer og foreninger kan drage nytte af.

Vi siger tusinde tak for den meget flotte opbakning til samtlige sponsorer, virksomheder og private, som har støttet projektet.  Der skal også lyde en stor tak til de mange frivillige, der har hjulpet med at få cykelløbet afviklet i bedste Tour de France stil.

Med venlig hilsen – Sponsorgruppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *