Sponsorcykelløb 2012 – nu med mailliste til cykelrytterne

Sjølund ruster sig til det lokale cykelløb for en hal

Onsdag den 14. august afholdtes møde i Sjølund-Hejls Skole ved sponsorgruppen for cykelløbet til hallen ved skolen.

Cykelsponsor løbet foregår søndag den 23. september i Sjølund fra kl. 12.00 – 13.00. Ruten er den samme som sidst (2007 – hvor der blev samlet kr. 323.000 ind til hallen, de er nu blevet til kr. 361.000) i alt 1,8 km; Åstorpvej, Skomagergade og så Sjølund Landevej. Se cykelruten (klik på billedet for større billede):

Det gælder om at hver cykelrytter har så mange sponsor kroner/kontrakter pr. kørt km og så gælder det om at køre så stærkt man nu evner. Såfremt du ønsker at støtte den enkelte cykelrytter, kan du sende vedkommende en mail og kontrakt kan udarbejdes. For at se cykelrytterliste – se cykelrytter kr. pr. km.

15 fra lokal området unge som ældre stiller op som omgangstællere. Til mødet blev de matchet med cykelryttere,  sådan at de ved hvem de skal holde øje med i kampens hede.

Fire byrådsmedlemmer stiller op som cykelryttere; Borgmester Jørn Pedersen, Trine Sloth Ebbesen, Christian Kloppenborg-Skrumsager samt Knud Erik Langhoff.

Helle Biler stiller med to biler sådan at vi kan varme op til cykelløbet med en karavane omgang inden løbet og den ene bil vil agere start bil og den anden vil tage bagtroppen. Dagli Brugsen i Vejstrup/Sjølund står for al forplejning ved starten, Merrild sponsorer kaffe og te til alle deltagere og tilskuere på dagen.

Så husk at sætte kryds i kalenderen søndag den 23. september – kom og hep og støt et godt formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.